Wanneer u niet tevreden zou zijn met uw aankoop, staan ​​we klaar om u te helpen.

Garantie:

U heeft 2 jaar garantie op alle horloges en bandjes. Aarzel dus niet om ons te contacteren in verband met een probleem met onze producten!

Retour:

U heeft 14 kalenderdagen om een ​​artikel te retourneren vanaf de datum waarop u het heeft ontvangen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen.

Uw artikel moet in de originele verpakking zitten.

Uw artikel heeft de kassabon of het aankoopbewijs nodig. U mag deze naar info@my-elith.be sturen met de reden van uw retour. Wij sturen vervolgens de link om de pakbon aan te maken en te versturen naar het juiste adres.

Zodra we het artikel hebben ontvangen, zullen we het inspecteren en u laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u onmiddellijk informeren over de status van uw terugbetaling na inspectie van het artikel.

Als uw retourzending is goedgekeurd, zullen we een terugbetaling op uw creditcard (of oorspronkelijke betaalmethode) uitvoeren.

U ontvangt het krediet binnen een bepaald aantal dagen, afhankelijk van het beleid van uw kaartuitgever.

VERZENDING

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten van de originele verzending en van het aangemaakte retourlabel zijn niet restitueerbaar.